Mijn naam is Bo Bakker, aangenaam

De materialen en passie waarmee exclusieve auto’s worden gemaakt vind ik prachtig

Mijn naam is Bo Bakker, oprichter van Premium Dream Cars. Ik ben gestart met mijn grote passie voor premium en exclusieve auto’s. Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets met auto’s wilde gaan doen. In mijn middelbare schooltijd kwam ik in aanraking met de IVA in Driebergen, deze school paste perfect bij mij. Op deze school komen auto’s en ondernemen perfect samen.

In de periode dat ik hier op school zat, werkte ik bij Landrover Jaguar. Ik heb hier een zeer leerzame tijd gehad. Hier heb ik veel mensenkennis opgedaan en de exclusieve auto’s leren kennen, de materialen en de passie waar er met dit soort merken wordt gewerkt vind ik prachtig.

Na mijn studie ben ik gaan werken bij BMW hier ben ik twee jaar werkzaam geweest. Tegenwoordig werk ik bij een grote organisatie in de auto branche in omgeving Amersfoort. 

NEEM CONTACT OP MET MIJ
Bo Bakker Premium Dream Cars

Wat doet Premium Dream Cars?

Premium Dream Cars helpt consumenten met het verkopen van hun exclusieve auto. Wij zorgen ervoor dat u als consument de beste prijs krijgt voor uw auto!

Dit doen wij door samen te werken met verschillende autobedrijven en deze aan te bieden in onze voorraad. Wij doen dit alleen met de uiterste precisie en juiste auto’s.

Wat betekent dit voor u?

Dit betekent voor u dat u gegarandeerd de beste prijs krijgt en dat u met uw auto gewoon door kunt rijden en hem in eigen bezit houdt. U hoeft hem dus niet meteen bij het bedrijf achter te laten.

Wij verwachtten wel van u, als u samen werkt met Premium Dream Cars, dat als wij de auto kunnen verkopen, dat u de auto netjes aan ons mee geeft. Deze zal dan ook weer in de juiste en nette staat terug komen zoals afgegeven.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zullen uw auto bij u thuis ophalen voor de verkoop en daarna eventueel weer retour brengen. Dit ook met eventuele bezichtigingen. We behandelen uw auto altijd als ons eigendom en zullen hier professioneel in handelen.

We hebben een koper!

Op het moment dat wij een koper hebben voor uw voertuig, zullen wij de auto bij u ophalen en hem brengen naar het bedrijf waar wij mee samen werken. Wij zullen in alle tijden met u overleggen over de prijs waarvoor de auto verkocht kan worden. U weet dan precies wat u op uw rekening krijgt overgeschreven.

Wat zijn de kosten?

Op het moment dat u besluit uw auto samen met ons te gaan verkopen zal het traject als volgt gaan:

Wij komen de auto thuis bij u bekijken en bespreken samen de verkoopprijs van de auto. Hierbij wordt ook afgesproken wat de tarieven zijn van Premium Dream Cars. Wij maken een afspraak om de auto bij u thuis op te halen en hem te fotograferen bij het bedrijf waar wij uw auto het beste bij vinden passen. Ook dit nemen wij samen met u door. Dan gaan wij de auto online plaatsen en gaan wij de auto voor u verkopen!

Het minimum tarief wat wordt gehanteerd voor de verkoop is een bedrag van €2000 euro. De procentuele kosten zijn 5% met een maximum van €6000 euro.

Bij geen verkoop of besluit dat u de auto niet meer wilt verkopen, zullen wij een factuur opmaken van €495,- euro

Interesse? Neem vrijblijvend contact op

CONTACT OPNEMEN